Syllie G

Uit: Amsterdam - Nederland

Syllie G is geboren en getogen als Sylvion Gaddum in Amsterdam.

Als een baby stopte hij alleen met het huilen als er muziek werd gespeeld... het was duidelijk dat er een echte muziekliefhebber op de wereld was gezet.
 
Als jongeling ontwikkelde hij een grote liefde voor funk soul en early disco. Hij begon een Drive-In Show met zijn schoolvrienden en speelde op talrijke feesten.
 
Tijdens zijn militaire dienst in Duitsland draaide hij niet veel, maar hij luisterde wel veel naar de populaire blackmusic-radiostations. Het maakte hem nog meer gretig om terug te komen op de dekken!
Op dat moment speelde beroemde DJ / MC Ja-Yson in het trendy Cafe Zola in de Kinkerstraat in Amsterdam en Sylvion kreeg de kans om af en toe in te vallen.

Een jaar later begon hij te spelen op feestjes en in talrijke clubs en veranderde zijn DJ naam definitief naar Syllie G.
 
Tegenwoordig is hij een bekend gezicht in dj-land en overal speelt hij de reacties geweldig. Zijn groovy dj-stijl wordt door een grote menigte gewaardeerd. En heeft hem zelfs internationale optredens opgeleverd.
 
Nu is hij een van de weinige allround DJ's in de business. Hij weet zijn publiek tevreden te stellen met de verschillende soorten stijlen. Van alle soorten House tot Disco, Funk, Swing beat, Latin, Soul, Reggae, Top 40, R & B, Hip-Hop, Reggaeton, Moombahton, enz. Het draaien van sets van 1 tot 8 uur is geen probleem voor hem om concessies te doen aan de sfeer die hij moet creeren.

Hij heeft momenteel residenties bij Club SoHo Amsterdam, Groovers (Groovy Club Concept), Tikkie Tek (Tech House & Techno Club Concept) en Best Of Old Skool B.O.O.S. (Oud Skool Club Concept).

OUDE OPTREDENS VAN Syllie G

  • 09 sep

KOMENDE OPTREDENS VAN Syllie G

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Syllie G. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.