ARTIEST: Rhoda Scott feat. Benjamin Herman & Ries Doms

Amerika

“De organiste met de blote voeten”, zo wordt de legendarische Hammond-organiste Rhoda Scott ook wel genoemd. In februari 2018 reist de 79-jarige Amerikaanse dame af naar Nederland voor een exclusieve samenwerking met top saxofonist Benjamin Herman en The Kik-drummer Ries Doms. Scott dankt de eerder genoemde
frappante bijnaam aan haar kindertijd. Als 7-jarige domineesdochter betrad ze het orgel waarbij ze eerst haar schoenen uitdeed. Tegenwoordig speelt ze niet anders maar nog altijd met immer veel passie en spelplezier. Rhoda Scott wordt niet voor niets beschouwd als één van de laatste levende legendes op het Hammondorgel. Speciaal en alleen voor Nederland wordt Rhoda Scott bijgestaan door twee van Nederlands beste muzikanten. Zo zal zij het podium betreden met beroemd en geroemd saxofonist Benjamin Herman, bekend van zowel zijn solowerk als de bigband New Cool Collective. De ritmische trein wordt live op gang gebracht door niemand minder dan Ries Doms, bekend van de Nederpop-band The Kik.

OUDE OPTREDENS VAN Rhoda Scott feat. Benjamin Herman & Ries Doms

  • 16 feb `18
  • 14 feb `18

KOMENDE OPTREDENS VAN Rhoda Scott feat. Benjamin Herman & Ries Doms

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Rhoda Scott feat. Benjamin Herman & Ries Doms. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Rhoda Scott feat. Benjamin Herman & Ries Doms