!Kboemm

Nederland    Genre(s): Roots - jazz

Je kunt !Kboemm omschrijven als: verrassend, indringend, duidelijk en spetterend. De band speelt muziek met invloeden van rock, pop, jazz en funk. De teksten zijn Nederlands en omschrijven de persoonlijke beleving van de bandleden in hun relatie met Jezus. Ze maken er geen geheim van dat ze enthousiast zijn over God. Op Binnenband 2001wonnen ze en speelden ze 'live' in de studio van 3FM. De jury was vooral onder de indruk van de perfecte instrumentbeheersing, het samenspel en de performance van de band.
!Kboemm: 'Alles rondom het christelijk geloof valt een keer weg. Uiteindelijk blijft er maar één ding over en dat is Jezus'.

Het doel van de band is om leeftijdgenoten te bemoedigen en op te bouwen in hun geloof. Communicatie staat daarbij voor de band voorop: de teksten zijn in onze eigen taal en verstaanbaarheid van de zang is bij concerten een eis. De teksten zijn geschreven vanuit persoonlijke belevingen en vanuit het ontdekken van de liefde van God.

OUDE OPTREDENS VAN !Kboemm

  • 03 - 04   dec

KOMENDE OPTREDENS VAN !Kboemm

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van !Kboemm. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

Live gezien door: