Mudita

Nederland

Mudita is het voelen van vreugde in het geluk en succes van anderen. Je begint met het wensen aan jezelf, vervolgens aan je vrienden en dan aan degenen waar je neutraal aanstaat. Ten slotte omarm je de hele wereld, het universum en alles daarbuiten. Zo benaderen ze de muziek die ze maken.

In Mudita worden de muzikale achtergronden van drie jonge muzikanten verweven in één geluid. Zangeres Sanne Rambags, pianist Sjoerd van Eijck en trompettist Koen Smits zoeken de grenzen van hun instrumenten op, waarbij ze zich laten inspireren door stilte en intensiteit. Met hun warme klanken en melancholische improvisaties zijn ze in staat een breed publiek aan te trekken en samen een bijzondere sfeer te creëren. Door het minimalistische spel en de vrije benadering van hun composities is geen enkel concert hetzelfde, op één enkel aspect na: het geluk en de magie die tijdens het spelen ontstaat.

OUDE OPTREDENS VAN Mudita

  • 23 okt `20
  • 02 dec `18

KOMENDE OPTREDENS VAN Mudita

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Mudita. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Mudita

Mudita NIEUWS