A Bear Called Panda

A Bear Called Panda is een gloednieuw, muzikaal project uit Midden-Limburg met ex-leden van de hardrockband Civilian. Hoe vaak het ook geroepen wordt; deze band gelooft dat rock nog altijd niet is uitgestorven. Kwetsbaar misschien, zoals de panda’s, maar niet uitgestorven en nog steeds in staat om een publiek te plezieren. Daarom rocken we tegen de stroom in.
Op het debuutalbum van deze Vlaamse band staan 14 songs die dat proberen te bewijzen. Ze geuren een beetje naar vintage -de seventies- maar evengoed naar de nineties of naar nu. Gewoon goeie, snedige heavy rock met sterke refreinen. Old-fashioned crafted rock for the modern age zei de slimste van de bende toen we vroegen hoe we dit in godsnaam moesten omschrijven. En dat zit dicht in de buurt; ouderwets gemaakt met naar mahoniehout geurende gitaren en hier en daar een subtiele toets, maar nooit alleen maar vintage of nostalgie.
In mei 2019 verscheen de eerste clip, ‘Captain Love’, van A Bear Called Panda. ‘No Money’, de opvolger, schopte het zelfs tot de speellijsten van enkele leuke radiostations.

OUDE OPTREDENS VAN A Bear Called Panda

  • 07 - 09   jul
  • 02 - 03   aug

KOMENDE OPTREDENS VAN A Bear Called Panda

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van A Bear Called Panda. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN A Bear Called Panda

CD-RECENSIES

A Bear Called Panda A Bear Called Panda cover

A Bear Called Panda - A Bear Called Panda

A Bear Called Panda is een Belgische band uit het Limburgse Hasselt. De band maakt een soort vrolijke mix van punkrock...