Flat Tyres

Frisse pop-rock 'n roll van een wel heel ambitieuze groep jonge muzikanten! Zo kan de muziek en sfeer van de Asser band FLAT TYRES het beste omschreven worden. Citaten uit de pers van de afgelopen 1,5 jaar zijn onder andere: "een enorm energieke band met een vlotte energieke uitstraling", "ijzersterke zang en een wel heel getalenteerde bassist" en "de mond valt open van genot door het erg goede samenspel".

De huidige bezetting van FLAT TYRES:
Amanda Wilms (18), zang
Daniël Struik (19), gitaar
Jeroen de Baat (18), basgitaar
Tjardo Scholten (18), drums

De band gaat sinds maart 2005 verder zonder gitarist Eric Leenes, die andere muzikale projecten zocht. De roots van FLAT TYRES liggen in eind 2003, toen direct bij het eerste 'echte' optreden de publieksprijs van de Popmarathon in Meppel gewonnen werd! Daarna is het snel gegaan. In nog geen 1,5 jaar heeft de groep al ongeveer 60 optredens achter de rug! Kroegen, discotheken, schoolfeesten, radiozenders, grote en kleine festivals werden bij langs gelopen, er werden meerdere popprijzen gewonnen en de FLAT TYRES treden steeds meer op!

Er wordt sinds 2004 alleen nog maar gewerkt aan eigen werk. Op deze manier is er een geheel eigen sound gecreëerd met luchtige, frisse rock 'n’roll nummers, met aandacht voor de melodieën!

De FLAT TYRES hebben inmiddels het podium gedeeld met nationaal doorgebroken artiesten als Luie Hond, Beef, Lange Frans en Baas B., Wealthy Beggar en anderen.

De band beschikt over een complete geluidsinstallatie, inclusief gehele backline en zanginstallatie. Deze apparatuur is inzetbaar voor zalen tot ongeveer 350 mensen.

OUDE OPTREDENS VAN Flat Tyres

  • 08 jul
  • 25 mei
  • 18 mrt
  • 13 - 15   mei
  • 13 mei
  • 05 mei
  • 18 - 19   mrt

KOMENDE OPTREDENS VAN Flat Tyres

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Flat Tyres. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Flat Tyres

Live gezien door: