Voices Vocals Music & More

Uit: Ermelo - Nederland

Wij zijn een muziekgroep in het leven geroepen om te zingen en te muciseren ter Herinnering aan diegene die ons dierbaar zijn. Een mogelijkheid om te delen en Troost te kunnen geven.

In verband met het Corona virus hebben wij helaas ons concert niet uit kunnen voeren. De 21e maart 2020 was er een verbod op het samenkomen van groepen mensen.

Zodra de mogelijkheden er weer zijn om een concert te geven zullen wij zeker van ons laten horen.

Op onze website zijn korte geluids-impressies van het repertoire weergegeven.

Mocht u in kleine kring uw dierbare willen herdenken met onze medewerking dan kunt u contact opnemen.

Muziek ter Herdenking, troost en hoop.

In eerste instantie heb ik een concert willen samenstellen ter herinnering aan mijn zus Ineke . Muziek, met name zingen was haar liefste bezigheid. Samen hebben we veel gezongen en opgetreden.

Voor mij rest de muziek als troost en hoop. Met anderen muziek maken en voor het publiek een mooi concert neerzetten waardoor het gevoel geraakt wordt is mijn doel.

Klankschalen geven een moment van rust en bezinning. Een korte klankschalen sessie is in het programma opgenomen. Woorden ter bemoediging weven het concert aan een.

Door middel van het aansteken van een kaars of het bijzetten van een bloem wordt het publiek meegenomen om de emoties te uiten die zich aandienen bij het verlies van een dierbare.

Al doende is het concert geworden tot een moment van bezinning en herinnering voor iedereen die een dierbare herdenkt.

We hebben er een Herinnering concert van gemaakt met Muziek voor Troost en Hoop. Dat men met een lichter hart huiswaarts keert.

Namens Voices Vocals Music & More,

Christy Lagerweij-Kruysdijk

KOMENDE OPTREDENS VAN Voices Vocals Music & More

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Voices Vocals Music & More. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.