Safa Liron

Uit: Rotterdam - Nederland

Safa Liron werd in 1996 geboren als Angenita Kaya en is een all-round artiest. Zangeres, songwriter, producer en muzikant in een. Vanaf jonge leeftijd is zij omringd met muziek; haar vader speelt basgitaar, moeder zingt en haar zus drumt. Safa leerde zichzelf drummen, gitaar en piano spelen. Ze is gei╠łnspireerd door de verschillende muziekgenres waarmee ze opgroeide, van rock en metal tot soul en r&b, en door de zangeressen Erykah Badu, Sade en Amy Winehouse. Vanuit haar slaapkamer is zij begonnen met het opnemen van eigen nummers en covers, die op Youtube zijn uitgebracht. Hier vanuit is haar publiek gegroeid en mocht zij haar eerste stappen in de muziekindustrie zetten. Waaronder een mentorschap van Willem de Bruin (The Opposites) en een samenwerking met Vodafone.

Safa heeft nu een eigen studio in het hart van Rotterdam, waar zij haar nummers schrijft, componeert, produceert en opneemt. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor andere artiesten. De muzikaal-allrounder heeft als doel om herinnerd te worden als de vrouwelijke versie van Quincy Jones of Pharrell Williams.

KOMENDE OPTREDENS VAN Safa Liron

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Safa Liron. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.