Giveon

Amerika

Giveon is een Amerikaanse r&b artiest die zichzelf tot een van de meest rijzende sterren van de muziek heeft gemaakt door levendige kleuren, diepte en soul in zijn nummers te brengen.

Ondanks zijn snelle reis naar de top, voelen de beslissingen die Giveon in zijn carriere maakt zelden gehaast. "Ik wacht totdat ik iets te zeggen heb voordat ik het zeg" is het motto van de zelfverzekerde R&B zanger, gelukkig spreekt zijn succes voor zichzelf.

Deze mindset werd hem bijgebracht in zijn jeugd. Giveon groeide op aan de Oostkust van Long Beach, Californie een gebied dat word gekenmerkt door gang cultuur. Giveon zijn moeder beschermde hem en zijn broers van slechte invloeden en moedigde hem aan te gaan zingen. "Mijn moeder is een van de weinigen die vanaf moment een 100% in mij geloofde" zegt Giveon. Door het vertrouwen van zijn moeder durfde Giveon meer van zichzelf te laten zien.

Zijn zelfvertrouwen nam een extra groeispurt in zijn pubertijd toen zijn diepe stemgeluid zijn kenmerk werd. Geinspireerd door baritone legendes als Barry White en Frank Sinatra maakte hij de overstap naar een klassiek stemgeluid. In 2019 sloeg hij de handen ineen met producer Sevn Thomas die eerder samenwerkte met acts als Drake, Rihanna en Travis Scott.

OUDE OPTREDENS VAN Giveon

  • 09 mei `23
  • 08 mei `23
  • 02 - 12   jun
  • 01 jun `22
  • 31 mei `22
  • 15 - 22   apr

KOMENDE OPTREDENS VAN Giveon

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Giveon. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Giveon

Giveon NIEUWS