The Chicks

Amerika

De band The Chicks bestaat uit Martie Maguire, Natalie Maines en Emily Strayer. De bandleden zijn zo veelzijdig dat er niet een enkel woord is om de groep te omschrijven. De groep groeide van kleine band tot een cultfenomeen. Sinds hun debuutalbum WIDE OPEN SPACES in 1998, heeft de muziek van The Chicks wereldwijd fans geroerd en wordt de groep omschreven als een van de meest invloedrijke bands van deze tijd. In 2016 stonden The Chicks samen op het podium met Beyonce tijdens de 50e verjaardag van Country Music Association Awards, samen speelden zij het nummer "Daddy Lessons". Dit nummer is de volgende dag uitgebracht als studioversie. Daar stopten de bijzondere samenwerkingen voor The Chicks niet: in 2019 bracht de band het nummer “Soon You’ll Get Better,” uit, samen met niet minder dan Taylor Swift.

The Chicks waren tot 2020 bekend als Dixie Chicks. Ze pasten hun naam aan omdat ze vonden dat Dixie Chicks een negatieve bijsmaak had gekregen.

OUDE OPTREDENS VAN The Chicks

  • 23 - 25   jun
  • 23 jun `23
  • 16 - 19   jun

KOMENDE OPTREDENS VAN The Chicks

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van The Chicks. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN The Chicks

The Chicks NIEUWS

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: