daniel b

Uit: Bratislava/Amsterdam - Slowakije

daniel b is een soloproject van Daniel Buc, een singer-songwriter en slaapkamerproducent uit Slowakije, die zijn muziek begon uit te brengen in 2020. Door zachte en melancholische indieliedjes te schrijven en dromerige en persoonlijke verhalen te combineren trok hij de aandacht van indieblogs zoals START-TRACK en Wave Of Good Noise. De meeste van zijn nummers die gebaseerd zijn op meerdere gitaren, geprogrammeerde drums en gelaagde zang staan in schril contrast met zijn intieme optredens met alleen een akoestische gitaar en gekke grappen.

daniel b brengt een golf van nostalgie en een vleugje zomerdepressie en bracht op 11 augustus zijn tweede zelf geproduceerde EP uit genaamd "tidal wave", zijn eerste samenwerking met het indie-label ZTapes.

"daniels muziek biedt ons troost en herinnert ons dat het niet eeuwig gelijktijdig kan bestaan in één lied" - Cradlebeam Magazine

KOMENDE OPTREDENS VAN daniel b

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van daniel b. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.