Blues Shack

Het verhaal van BluesShack begint in een gezellige lokale pub, op de hoek van een straatje, verscholen net buiten het stadscentrum. In dit kleine cafe, gerund door vrijwilligers, komt elke derde donderdag van de maand een groep mensen samen om de blues te vieren in dans en muziek.

Een voor een komen de mensen binnen; muzikanten, dansers, bluesmuziekliefhebbers en stamgasten. Ze bestellen een drankje en vinden een plekje aan de bar, een rustig hoekje achterin of een hotspot op de dansvloer. Zodra de band gaat spelen, beginnen de bluesdansers onrustig te worden en loopt de temperatuur langzaam op.Perfecte omstandigheden om een ​​beetje magie te laten gebeuren.

Op dit kleine podium van 5m2 ontmoetten de leden van BluesShack elkaar in 2018 en begon de band langzaam zijn huidige vorm aan te nemen. Sindsdien hebben de bluesdansavonden geleid tot meer en grotere optredens, internationale aandacht en shows op blues (dans) festivals. Het eerste album 'Live in Moskou' werd opgenomen in 2019 en het tweede' Hold On Tight' verscheen in het voorjaar van '21. Een album met een aantal geweldige klassieke bluescovers en het eerste originele nummer van de band ‘Hold on Tight’

Een BluesShack-optreden brengt je meteen terug naar de oude blues- en jazzclubs van de jaren dertig en veertig. Laat je betoveren door de jazzy soul-sound van leadzanger Loes Jongerling in nummers als ‘Stormy Monday’ en ‘The Sky Is Crying’.

OUDE OPTREDENS VAN Blues Shack

  • 04 jul `23

KOMENDE OPTREDENS VAN Blues Shack

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Blues Shack. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.