Ethan Bortnick

  • Ethan Bortnick – European Tour - 10/05 - Paradiso
    © Kim van der Zon
  • Ethan Bortnick – European Tour - 10/05 - Paradiso
    © Kim van der Zon
Amerika

Ethan Jordan Bortnick is een Amerikaanse pianist, zanger, songwriter, producer en muzikant.
De pianist-zanger-songschrijver is pas negen wanneer hij in 2009 een live concert geeft op de Amerikaanse televisie. Twee jaar later is hij de jongste headliner ooit in Las Vegas en ondertussen staat hij in het Guinness Book als jongste solomuzikant met een eigen tournee. In 2022 heeft Ethan het gehad met klassieke muziek en wilde hij gewoon jong zijn zoals zijn leeftijdsgenoten. Muziek blijft belangrijk maar hij verruilt de status van attractie voor een rol als eigentijdse liedjesmaker. Zijn look verandert 180 graden en zijn smaak verlegt zich richting Phoebe Bridgers en Kendrick Lamar. Nummers als ‘engravings’, ‘prom’ en ‘arsonists’ gaan ergens over en zitten op een wonderlijke plek tussen Mozart en hiphop.

OUDE OPTREDENS VAN Ethan Bortnick

  • 06 - 08   jul
  • 29 - 02   jun
  • 10 mei `23
  • 10 - 13   mrt

KOMENDE OPTREDENS VAN Ethan Bortnick

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Ethan Bortnick. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Ethan Bortnick

FOTO'S VAN Ethan Bortnick

Foto Ethan Bortnick te Ethan Bortnick – European Tour - 10/05 - Paradiso Foto Ethan Bortnick te Ethan Bortnick – European Tour - 10/05 - Paradiso Foto Ethan Bortnick te Ethan Bortnick – European Tour - 10/05 - Paradiso Foto Ethan Bortnick te Ethan Bortnick – European Tour - 10/05 - Paradiso Foto Ethan Bortnick te Ethan Bortnick – European Tour - 10/05 - Paradiso Foto Ethan Bortnick te Ethan Bortnick – European Tour - 10/05 - Paradiso
 
Bekijk alle 9 foto's van Ethan Bortnick

Ethan Bortnick NIEUWS