IQ69

Nederland    Genre(s): Rock - rock

IQ69: een bonte show met een vleugje muzikaliteit. IQ69 heeft niet de illusie dat zij op basis van muzikaal talent het verschil kan maken. Met deze wetenschap in het achterhoofd, heeft de band goed nagedacht over hun sterke punten en onderscheidende krachten, wat heeft geresulteerd in een omgekeerde aanpak.
Nog voordat er een complete band bestond en er in een oefenruimte een noot had geklonken, begon de band met het droppen van de naam in diverse scenes en op internet, terwijl de opvallende roze stickers her en der opduiken op muzikale hot-spots. Deze buzz-marketing wekte de nodige nieuwsgierigheid op en ook de nodige stress, want er werden optredens geboekt terwijl er nog nauwelijks repertoire was. Maar daar komt de 2e kracht van IQ69 om de hoek: enthousiasme en spontaniteit worden met volle overtuiging op het podium gebracht en brengen het juiste beeld bij de punky rammel-rock n roll. Kortom, beeld en geluid zijn complementair en in evenwicht, hoe je het ook wendt of keert!

OUDE OPTREDENS VAN IQ69

  • 25 jun
  • 30 apr

KOMENDE OPTREDENS VAN IQ69

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van IQ69. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN IQ69

Live gezien door: