Willem Gunneman

Nederland    Genre(s): Roots - blues

Rap van de tongriem gesneden, verbazingwekkend scherp en uiterst adrem. Willem Gunneman schreef tientallen liedjes en verleende zijn medewerking aan tal van radio- en televisieprogramma's. Zo was hij twee jaar lang wekelijks te horen met Peter Teekamp in het Tros-radioprogramma "Hollands Hitwerk' met 'De heetste Nieuwtjes'. Een wekelijkse column waarin Willem de vaderlandse showbizz bezong. In het radio Oost programma Blond, Kaal en Brutaal vatte Willem wekelijks de besproken onderwerpen en gasten improviserend samen in een sprankelende blues.
Daarnaast tekende Willem Gunneman voor tal van muzikale- en theaterproducties in opdracht van bedrijven en instellingen als de Kindertelefoon, Waterschappen, Lenferink bedrijven, Het Nederlands Bakkerijmuseum, Fame 'Bouwmeesters met Visie' en Pink Roccade en schreef hij liedjes voor de theaterprogramma's van onder andere Karin Bloemen. Naast dit alles is Willem Gunneman auteur van een tweetal boeken, te weten 'Koffietijd' (uitgeverij Mingus) en 'Eeuwlingen' (uitgeverij Kok).

OUDE OPTREDENS VAN Willem Gunneman

  • 30 - 31   jul

KOMENDE OPTREDENS VAN Willem Gunneman

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Willem Gunneman. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.