Op Drift en Saus

Geheel in stijl laat Sâus zich omschrijven als een band die smaakvolle nummers op een pittige manier op het publiek weet over te brengen. Zoals bij elke saus wordt het karakter bepaald door de basis: in dit geval door drummer Joost en bassist Jan, die elkaar, met hun specifieke speelstijlen, muzikaal perfect aanvoelen. De krachtige solo’s van Willem maken het niet alleen stevig, hij brengt de nummers ook goed op smaak met afwisselend strakke riffs en gevoelig gitaarspel. Het geheel wordt gecompleteerd door zanger Michiel die zijn stem kan buigen van mild en romig tot scherp met een randje.

De grote variatie in nummers maakt van Sâus een echte publiekstrekker: akoestisch (U2, Guns n' Roses, Red Hot Chili), Top 40 muziek (Di-rect, Nickelback), gouwe ouwen (Jerry Lee Lewis, Golden Earring), tijdloze nummers (Live, Pearl Jam) en populaire rock (Limp Bizkit, Staind) zijn de muziekstijlen waar het bij Sâus om draait. Met hun enthousiaste en ongedwongen overkomen weten zij het publiek aan zich te binden en hen tot het einde vast te houden. Het publiek krijgt wat zij wil: hun honger naar een muzikale avond wordt gestild waarna zij verzadigd huiswaarts keren.

KOMENDE OPTREDENS VAN Op Drift en Saus

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Op Drift en Saus. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.