Violent Assault

Nederland

Violent Assault was geboren uit de as van de band Soulstrike. Terug in die dagen, Soulstrike speelde een mengeling van heavy metal en thrash metal. Zij repeteerden, experimenteerde een beetje en speelde ook een korte liveshow in de Mezz. Toen de het schrijven en de muziekvaardigheden zich ontwikkelden, koos de band een betere naam voor hun band: Violent Assault.

De muziek draaide meer en meer in agressieve thrash metal, met heel wat old-school invloeden. Willem, vocalist, nam ondertussen de taak van bassist over, aangezien ze deze nodig hadden. De tijd was gekomen om nieuwe zanger te zoeken. Dit onderzoek bleek niet goed. Een paar audities werden gehouden, maar Willem bleek de juiste man voor de baan. Sindsdien besloot de band met drie van hen verder te gaan. Met Willem op zang én bas.

De nieuwe liederen werden geschreven en oude liederen verbeterd. Hun eerste levende prestaties buiten Mezz waren een succes. Hun volgende stap zal hun eerste manifestatie zijn, welke reeds hoogst wordt voorzien. En na dat...

OUDE OPTREDENS VAN Violent Assault

  • 29 jul `06
  • 22 jul

KOMENDE OPTREDENS VAN Violent Assault

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Violent Assault. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Violent Assault

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

Live gezien door: