Easy

Nederland    Genre(s): Punk - ska

Het begon allemaal in het najaar van 2003. Op een koude winteravond waren Joeri en Willem op zoek naar bier en bandleden. Het duurde niet lang voordat het eerste lid werd gevonden. Pierre was een jonge, beginnende drummer die razend enthousiast zijn plek in de band in nam. Vol verlangen naar de zomer besloten zij de kou te verdrijven door het spelen van vrolijke ska muziek. Bij het gemis van een zanger werd ook deze gevonden. Dennis trok zijn bek open en de rest van de band was verkocht. Uiteindelijk werd ook de saxofoniste Florien door een simpel smsje gestrikt voor de band. In het begin van de lente 2004 was Easy eindelijk compleet.

Na enkele maanden flink componeren en repeteren had Easy al een flinke groeispurt. Met de scherpe, gevoelige, grappige en zelfs maatschappelijk verantwoorde liederen, werd een aardig repertoire neergezet. Na enige positieve response van toevallig voorbij lopende luisteraars, besloot Easy aan het begin van de zomer 2004 zijn muziek de wereld in te sturen. De reactie van het publiek was geweldig. Een compleet skankende zaal en veel positieve reacties. In het voorjaar van 2005 bereikte Easy een finaleplaats in de Highschool Music Competition. In de zomer van 2005 kwam ook Steven met zijn tenorsax om het hoekje kijken en was Easy dan eindelijk echt compleet!? Met heel wat optredens achter de rug, is Easy van plan hun successen te evenaren en zelfs te verbeteren. Met een uitbundige show en vrolijke klanken speelt Easy elke zaal plat!!!!

OUDE OPTREDENS VAN Easy

  • 03 mrt `18
  • 14 sep `07
  • 08 jul `06
  • 17 jun
  • 04 jun `05

KOMENDE OPTREDENS VAN Easy

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Easy. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Easy

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: