Blue Strat

Nederland

Stephan Nossbaum (o.a. ex BB King, Jan Akkerman, Inc01) besloot begin 2004 solo te gaan.
Al snel vond hij in Leo Wynia op drums (ex Millstreet Bluesband) en Joost Tonus op bas (ex Perplex Panic!) de juiste muzikanten. De combinatie van de unieke gitaarsound en stem van Stephan, de energieke drumpartijen van Leo en de melodisch stuwende baslijnen van Joost bleek een unieke combinatie. Het begin van Blue Strat!

Blue Strat speelt een gevarieerd repertoire met songs van verschillende grote artiesten, zoals Duke Robillard, Jimmy Hendrix en Luther Allison, allen overgoten met de unieke Blue Strat Sound… Dampende Bluesnummers worden gespeeld zoals dat hoort; vol overgave en emotie. Daarnaast staan er verrassende eigen nummers op het
swingende menu, met zelfs rap en jazz invloeden.

Blue Strat is nou zo’n band die je hoopt tegen te komen in een gezellige kroeg of op een festival. En elk optreden bewijzen zij het weer; de wisselwerking met het publiek en het enthousiasme waarmee zij de nummers brengen staan garant voor een spetterende avond live-muziek.

OUDE OPTREDENS VAN Blue Strat

  • 26 - 27   aug

KOMENDE OPTREDENS VAN Blue Strat

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Blue Strat. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

FOTO'S VAN Blue Strat

Foto Blue Strat te Culemborg Blues 2006
 
Bekijk alle 1 foto's van Blue Strat