Eleven66

Eleven66 is een jonge band die in de huidige samenstelling vanaf december 2006 bestaat. De band onderscheid zich van de meeste andere bands door de spontaniteit tijdens het optreden op elk podium, groot of klein. En wie heeft niet die droom ooit een keer door te breken bij het grote publiek, of herkend te worden aan de eigen sound. Muziek maken is fun, maar ook een kwestie van hard werken. De band gaat voor kwaliteit maar niet ten koste van het samen plezier hebben in musiceren.

Eleven66 is een band zonder capsones. Bij een optreden word je meegesleept in hun enthousiasme en verrast door de muzikaliteit. Naast zang bespelen de bandleden een groot aantal instrumenten op niveau: piano, basgitaar, gitaar, accordeon, saxofoon, slagwerk... you name it!


Eleven66 bestaat uit de volgende muzikanten:

Zang: Jolijn Bruijnaers
Basgitaar & Zang: Sander Waulthers
Gitaar: Jordy Coolen
Toetsen & Zang: Ruud Waulthers
Drums & Zang: Johan Veugelers


Eleven66 speelt vooral Pop/Rock. Een rijke playlist met covers van onder ander Ilse Delange, Racoon, The Sheer, Maria Mena, Robby Williams en The Kooks. Tijdens de repetities word ook regelmatig een enkel eigen nummer geprobeerd, maar voor pluggen is het zeker nog wat te vroeg.

Eleven66 is een frisse cocktail van jonge, enthousiaste en vooral gedreven muzikanten die op zoek zijn naar het uitkomen van een ultieme wens: ooi het grote podium te betreden. Maar oordeel zelf en blijf deze groep vooral volgen !!!

OUDE OPTREDENS VAN Eleven66

  • 29 feb
  • 02 dec `07
  • 26 okt `07
  • 19 - 20   okt
  • 08 sep `07
  • 30 - 31   mrt

KOMENDE OPTREDENS VAN Eleven66

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Eleven66. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Eleven66

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

Live gezien door: