Froggy

Het verhaal begon in de zomer van '96 met Bob (gitaar en zang), Bart (bass en backings) & Sander (drum) in een donkere kelder van een café met hun instrumenten samenkwamen voor een jam-sessie. Het klikte onmiddellijk en Froggy was geboren... Aangezien we elk onze eigen muzikale interesses & voorkeuren hadden, brachten de vele invloeden de perfecte mix die al tot uiting kwam bij de eerste composities. De sing-along rock gebracht door Bob werd ten zeerste gewaardeerd en resulteerde ondermeer in een tweede plaats tijdens het "Oostvlaams rockconcours" in 1999. Een paar jaar later sloot Jürgen (gitaar en backings) zich aan bij de band. Zijn funky-rock licks gecombineerd met het grote vocale talent van Bob gaf de muziek een nieuwe dimensie! In 2005 namen we onze recentste demo-CD op en schreven we een volledig nieuw repertoire. Onlangs werd Sander als drummer vervangen door Julian, omdat we te sterk uit elkaar groeiden. Met onze nieuwe stijl en nieuwe setlist zijn we meer dan ooit klaar om het publiek volledig uit hun dak te laten gaan!

Genre:

Funk-Rock tout court.
Gooi het beste van Kane en The RHCP samen en laat er een door Alan White geïnspireerde drum en sterk door Joe Satriani beïnvloed gitaarwerk op los en u krijgt pure passie op uw podium !



Voorstelling Groepsleden

Naam:Bob Eggermont
Instrument: Zang, gitaar
Naam: Bart Buytaert
Instrument: Bass, zang
Naam: Jürgen Slowack
Instrument: Gitaar , zang
Naam: Julian Hills
Instrument: Drums, zang

OUDE OPTREDENS VAN Froggy

  • 11 sep
  • 28 mrt
  • 14 apr

KOMENDE OPTREDENS VAN Froggy

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Froggy. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Froggy

Live gezien door: