Forgotten Fantasy

Uit: Zuid-Limburg - Nederland

Renato (toetsen) en Bart (gitaar)kwamen met elkaar in contact toen Bart reageerde op een bericht van Renato en Chantal (ex-zang), die zochten naar een gitarist. Forgotten Fantasy was geboren en No Words werd opgenomen. Er werd een drummer gevonden en begonnen met repeteren. Na een tijdje besloot de drummer ermee te stoppen door tijdgebrek en de band stond op een laag pitje.
Rond februari 2007 besloot Bart Bob te vragen of hij drummer van Forgotten Fantasy wilde worden. Er moest ook een bassist gevonden worden, en Bart kwam Patrick tegen via het internet. Hij was juist gestopt met zijn band en wilde het gaan proberen bij Forgotten Fantasy. Hij bracht Nadine mee, die in zijn oude band gezongen had. Bart, Renato, Bob, Patrick en Nadine begonnen te repeteren, maar na een tijdje werd er besloten dat het beter was om door te gaan zonder Patrick. De zoektocht naar een bassist ging dus verder, en na 1,5 maand vonden we Hajo, en de formatie was compleet.

KOMENDE OPTREDENS VAN Forgotten Fantasy

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Forgotten Fantasy. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.