Breha

Nederland

Het Nederlandse duo Brèha verzamelde de afgelopen jaren een repertoir van stevige Ierse, Schotse en Engelse folk music. Daarin verstopten zij vleugjes invloeden vanuit hedendaagse popmuziek, jazz en blues. Een avond met Brèha is een akoestische avond vol opzwepende en swingende (dans)deunen en ritmes, Ierse (drank)liederen, easy-listening ballades en waltzen.

Het repertoir van Brèha bestaat uit swingende en opzwepende deunen en ritmes, verschillende Ierse (drank)liederen en natuurlijk ook de langzame ballades, walsen en slow airs. Daartussendoor maken we gebruik van vleugjes invloeden vanuit andere muziekstijlen (zoals jazz, blues en metal). Naast dit algemene repertoir spelen we nog een variëteit aan andere nummers, al dan niet op aanvraag ingestudeerd. Zo passen wij voor Middeleeuwse optredens zowel ons repertoir als ons instrumentarium aan en zullen we voor dansfestivallen met name dansnummers spelen. In ruimtes met prachtige akoestiek kiezen we eerder voor mooie langzame nummers.

Deze band is gestopt.

OUDE OPTREDENS VAN Breha

  • 30 - 01   jun

KOMENDE OPTREDENS VAN Breha

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Breha. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.