ARAM

Uit: Amsterdam - Nederland

ARAM is de nieuwe band van Aram van de Rest, die honderd procent gaat voor zijn grote liefde: muziek!

De op 4 april 1976 geboren Aram van de Rest heeft een aardige cv opgebouwd in de laatste 31 jaar. Pas vijf jaar oud, maakte hij zijn debuut in ‘Sesamstraat’.

Na diverse opleidingen in Nederland en Londen werd Aram in 1996 uitgekozen voor de hoofdrol in de Duitse televisie-serie ‘Die Wache’, die momenteel wordt herhaald op het populaire Duitse RTL. In Nederland kreeg Aram in 2003 de rol van Chris Vroman in de populaire soap ‘Onderweg Naar Morgen’.

In het theater speelde hij samen met zijn moeder Josine van Dalsum in het stuk ‘LeefTijd’, waarvan zijn vader, de regisseur John van de Rest, de productie in handen had. De recensies waren buitengewoon lovend. Daarnaast is hij ook nog ambassadeur van Fight Cancer.

Toen op 14 mei 2007 in De Telegraaf uitlekte dat Aram ‘Onderweg Naar Morgen’ ging verlaten, werd hij direct overspoeld met de vraag wat de volgende stap in zijn carrière ging worden. Het moge ondertussen duidelijk zijn, Aram is gaan zingen, en hoe!

Zijn talent in het schrijven en componeren van songs kan niet langer onopgemerkt blijven voor het grote publiek. Zijn autobiografische teksten worden begeleid door stevige gitaren en strakke drumpartijen. Maar ook met gevoelige melodieën en ingetogen zang zal Aram laten zien waarom hij voor deze nieuwe richting heeft gekozen.

ARAM is pure passie, echt en integer. Maar ook uitbundig, expliciet en rock ’n roll. Stevige, aanstekelijke composities van eigen hand maken het overrompelend en overtuigend.

De single “Rubber Doll” zal eind juni in de winkels liggen. Daarnaast tourt ARAM door het land met een aantal “TRY ME!” concerten.

OUDE OPTREDENS VAN ARAM

  • 08 jul `10
  • 12 mei `10
  • 28 mrt `08
  • 29 feb `08
  • 27 okt `07
  • 21 jul `07
  • 07 jul `07

KOMENDE OPTREDENS VAN ARAM

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van ARAM. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN ARAM

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

Live gezien door: