Missing Coins

Missing Coins is een indiegroep uit Noord-Brabant. In thuishaven Bergen op Zoom staat het vijftal al jaren bekend als een van de meest veelbelovende jonge bands uit de regio. Dat is opmerkelijk, omdat de historische stad in de recente geschiedenis vooral bekend stond als bakermat van diverse punkacts en coverbands. Missing Coins spelen in de eerste plaats popmuziek. Serveert u daar graag nog wat bijvoeglijke naamwoorden bij? Ambachtelijk, nerveus, variabel, luid, en melodieus - zonder duidelijke volgorde. Alsof Robert Pollard er heimelijk van droomt om in Editors te spelen.

Sinds de oprichting in 2004 werden er 2 demo's opgenomen en op kleine schaal verspreid. Ook werden er optredens gegeven voor aangeschoten cafégangers, op charmante festivals en tijdens intieme gelegenheden, die op veel positieve kritieken konden rekenen. Uiteraard is Missing Coins hierdoor mettertijd niet gewoon lekker zichzelf gebleven, maar op het podium wordt nog altijd getracht een aanstekelijk gevoel van onverschilligheid over te brengen.

OUDE OPTREDENS VAN Missing Coins

  • 30 - 31   aug
  • 07 dec

KOMENDE OPTREDENS VAN Missing Coins

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Missing Coins. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Missing Coins

Live gezien door: