Nico Huisman

Nico Huisman is een geboren Amsterdammer, die regelmatig te vinden was in het café van Peter Beense in Amsterdam. Daar zong Nico af en toe een liedje en begon het zingen steeds leuker te vinden. Nico heeft inmiddels al aardig wat evenementen op zijn naam staan.


Op uitnodiging van carnavalsvereniging de Weespermoppen mocht Nico in 2004 op het grote podium staan ten behoeve van hun 44 jarig bestaan. Daar trad hij onder andere op met Danny Nicolay en
Wolter Kroes, (1500 gasten).
Ook in de jaren daarna weet hij het carnaval bij de Weespermoppen tot een groot succes te maken.

Nico heeft aardig zijn draai gevonden met het brengen van zowel Engels als Nederlandstalig repertoire en weet hij een ieder te verrassen met zijn omvangrijke hoeveelheid aan songs.


Ook mocht Nico tijdens de Fan-night van Danny Nicolay een optreden verzorgen met o.a. Robert Leroy, Saskia en Serge, Liesbeth Vollebregt en vele andere.



Nico heeft een aantal keren opgetreden in het wel bekende Westendorf in Oostenrijk
en ook hier stond hij weer met diverse groten artiesten o.a.
Danny Nicolay, Jannes, Peter Beense, Rob Ronalds en Nick en Simon.


In oktober 2006 en 2007 is hij mee geweest met de Artiestenreis georganiseerd door,
Rob Brouwer Producties naar Turkije. Dit was zo'n groot succes dat er ook voor 2008 weer een artiestenreis is georganiseerd. Kortom Nico is lekker bezig.



Verder is Nico een graag geziene gast op feesten en partijen, ook voor een avondvullend programma met Reflex drive in show toert Nico het hele land door.

Een eigen single kon dan ook niet uitblijven en is verschenen op 2 april 2006. Nico is voor deze single de samenwerking aangegaan met Ruud- Jan Bos jr. en is ontzettend trots op het resultaat.
Het is een lekker voorjaarsplaatje waarbij je niet stil kunt blijven staan!

OUDE OPTREDENS VAN Nico Huisman

  • 23 nov

KOMENDE OPTREDENS VAN Nico Huisman

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Nico Huisman. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.