Strawl & Fiyah Blaze

Nederland

Van Roots tot Dancehall, van RaggaMuffin' tot Rockers, De Fiyah Blaze Band laat u op ongeëvenaarde wijze alle faccetten van reggae horen. Tijdens een opzwepende show weten zij samen met de Word's, Sound, & Power van de charismatische zanger Strawl keer op keer de tent zowat bijna letterlijk in brand te krijgen!

Vijf top-muzikanten uit vijf verschillende culturen verspreid over de héle wereld, echter de Roots van deze formatie liggen gewoon in het hartje van Den Bosch. Alle muzikanten hebben individueel hun sporen reeds verdiend in de meest uiteenlopende muziek-stijlen. Doch een gezamelijk voorliefde voor reggae bracht hen bij elkaar. Al snel was er een repertoire gevormd, varieërend van de "oude old-skool reggae" tot muziek die zich kan meten met de hedendaagse "dance-hall scene". Creatief en explosief zijn enkele sleutelwoorden die bij dit gezelschap horen.
De nummers zijn afwisselend, en zanger Strawl, weet het publiek op perfecte wijze te vangen. Uiteraard wordt er in zijn teksten vaak over het rastafari-geloof gezongen, onder het motto spreading the word of Jah, maar ook politieke- en jongeren-problemen krijgen de aandacht. Een moment later is het springen geblazen, en ook voor een vrolijke ska-tune is een plekje in het repertoire gereserveerd!

Fiyah Blaze Speelde reeds op reggae explosion in Zaandam, plein79 in Den Bosch, en in maart jongstleden stonden zij in de Effenaar in het voorprogramma voor Jampara. Deze avond, ondersteund door Covenant SoundSystem is een Must voor alle Reggae Lovers in Den Bosch en omstreken. Daarom: "spread the word,......en zorg da ge d'r bij bent!"

OUDE OPTREDENS VAN Strawl & Fiyah Blaze

  • 27 mei `11
  • 27 mrt

KOMENDE OPTREDENS VAN Strawl & Fiyah Blaze

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Strawl & Fiyah Blaze. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Strawl & Fiyah Blaze