Vagus

De band Vagas, opgericht in 2006, is een ervaren pop-rock band uit Noord-Limburg. Met gevoel geschreven eigen werk maakt de muziek integer en vol passie in melodie en kleur.

De diversiteit in de muziek is groot dankzij de actieve betrokkenheid van alle bandleden bij het schrijven van de nummers. Op deze manier is er zowel een kenmerkende Vagus-stijl als een Vagus-sound ontstaan.

De ingrediënten:
groovende, strakke drums en een functioneel pompende bass, gecombineerd met melodisch creatief akoestisch en elektrisch gitaarspel, afgerond met driestemmige zang.

Inmiddels heeft Vagus op diverse bekende podia gestaan met bands als I.O.S. en Direct. Hun muzikale drive wordt versterkt door deze ervaringen, waardoor het eigen bandniveau naar een steeds hoger plan getild kan worden.

December 2007 is er een drietal nummers opgenomen in de Art of Sound studio te Leiden. Deze demo-cd heeft al tot zeer goede reacties geleid:

'Een van de meest hechte bands die ik de laatste jaren heb mogen horen. Geweldig!' (musicmaker)

'Hele overtuigende act!' (ongekend talent)

Nog steeds is Vagus hard aan de weg aan het timmeren, en proberen ze het publiek elk optreden weer te verrassen met een spetterende show.

OUDE OPTREDENS VAN Vagus

  • 20 - 21   mrt
  • 05 apr

KOMENDE OPTREDENS VAN Vagus

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Vagus. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Vagus

Live gezien door: