The Embers

Nederland

De band "The Embers" draait al enige jaren succesvol mee in het Nederlandse pop/soul/dance classics-circuit. De band is door een zeer rijke ervaring aan diverse optredens en een nooit aflatend enthousiasme uitgegroeid tot een professionele coverband.

De ervaring van The Embers bestaat uit de talrijke optredens op bedrijfsfeesten, studentenfeesten, bruiloften, gala's en sportclubs. Door deze diversiteit in de speelervaring weten zij de sfeer van elk feest altijd naadloos aan te voelen. Altijd wordt er voor gezorgd, dat de muziek inspeelt op de reakties van het publiek. Vandaar dat The Embers geen vast programma spelen. Zo kan zich een maximaal goede sfeer ontwikkelen, wat het doel van de avond is en altijd weer uitstekend blijkt te werken.

The Embers zich altijd succesvol weten te onderscheiden van andere coverbands, door veel nummers steeds een eigen en vooral ook eigentijdse wending te geven. Tevens beschikken de bandleden over goede vocalen, waardoor zij een grote diversiteit aan nummers op overtuigende wijze weten neer te zetten.
De muziek die The Embers maken bestaat voornamelijk uit covers, hoewel The Embers ook het eigen werk niet schuwen. De nummers zijn zorgvuldig gekozen en bestaan behalve uit moderne populiare nummers, zoals bijvoorbeeld van Robbie Williams, Anouk en Shakira, ook uit oude klassiekers van bijvoorbeeld The Rolling Stones, The Trammps en Joe Cocker.
De muziekstijlen van The Embers strekken zich uit van rock and roll, latin en soul tot stevige rock, funk en pop.

OUDE OPTREDENS VAN The Embers

  • 12 - 17   jul
  • 20 - 26   jun

KOMENDE OPTREDENS VAN The Embers

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van The Embers. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN The Embers