Paradogma's

Uit: Maastricht - Nederland

De Paradogma's zijn een Maastrichts collectief bestaande uit allereerst een grote groep vrienden, van dj's tot kunstenaars, van krakers tot antikrakers, van suïcidale onheilsfilosofen tot sociomane multi-instrumentalisten. Volslagen getik-tikt.

De eerste grote gig was de beginact op het Amnesty festival. De internationale crowd ging los, al verstond het merendeel er uiteraard geen zak van. En ze kwamen weer en weer, als afsluiter, wat een domper was wat betreft de drugsconsumptie. Het aantal optredens groeide en daarmee ook de ervaring en de spreekwoordelijke drive. Dat deden ze in het Cultuurcentrum Landbouwbelang, in de donkere cafés in Maastricht, en met vele jamsessies in het voormalig KPN gebouw. Maar bovenal het terugkerende Amnesty Festival, bleek een prima oersoep om de Paradogmas te laten evolueren. Zo vrolijk.

Op het podium brengen de Paradogmas rap/rock/ska/cabaretsk-gedoe met smerige randjes, en er kan flink op gedanst worden. De Paradogmas gaan on stage totaal loos, want madderfakkerz, let the lol liv long.

OUDE OPTREDENS VAN Paradogma's

  • 13 - 15   jun

KOMENDE OPTREDENS VAN Paradogma's

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Paradogma's. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.