The Curlies

Sebastiaan en Bjørgen kwamen allebei terecht in Havo 3, op dezelfde school uiteraard en merkte al gauw dat zij allebei dezelfde passies voor muziek hadden. Sebastiaan en Bjørgen speelde allebei gitaar en vonden het uiteraard niet erg om hun school eronder te laten leiden. Deze twee besloten om samen een beetje muziek te maken en merkten al gauw dat zij elkaar wel goed aanvulde. Met Sebastiaan zijn sterke rythm partijen en Bjørgen zijn vlijmscherpe solo's wilde zij samen een band beginnen.

Een drummer was al snel gevonden, want Bjørgen speelde al wat langer met zijn beste vriend, Jordy, die drummer is. De bassgitarist volgde ook daarna snel. Kjelld genaamd, het broertje van Bjørgen. Alle vier gedreven om een nieuw soort muziek te ontwikkelen en te spelen uiteraard.

Eerst begon het met covers in een lokaal café in Den Dolder (De Egelantier) maar al snel daarna begonnen de ideëen om hun hoofden te vliegen. Bjørgen componeerd een basis idee en vervolgens bedenkt de rest zijn eigen partijen er op. En uiteindelijk hadden zij hun eigen unieke sound. En hierbij ontstonden The Curlies.

OUDE OPTREDENS VAN The Curlies

  • 10 jul `09
  • 20 mrt

KOMENDE OPTREDENS VAN The Curlies

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van The Curlies. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN The Curlies

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: