My Sister Susan

Uit: Eindhoven - Nederland

De Eindhovense band My Sister Susan maakt vriendelijke en aanstekelijke popliedjes, en weet deze te combineren met een enthousiaste live show.Na de release (2004) van de nieuwe CD ‘i wish i was him’ getiteld, krijgt de band plots veel aandacht.

Dit getuige de lovende recensies in popbladen als de OOR (‘geniale popliedjes’) en FRET (‘wordt nu fan!’), vele optredens (oa Paradiso Amsterdam en Metropolis Festival Rotterdam), selectie voor de Wraak van Brabant en airplay op Kink-FM.De groep is inmiddels een graag geziene gast in het regionale clubcircuit. Daarnaast speelde de band ook in zalen als de 013 (Tilburg), W2 (Den Bosch) en de Oosterpoort (Groningen).

Eerder verschenen er al diverse CD’s, variërend van thuis in elkaar geknutseld op een 8 sporenrecorder tot studio opnames. Ook deze (soms lo-fi plaatjes) kregen prima recensies in de popbladen en airplay op oa Leidsekade Live en Studio Brussel.Als trio begon de groep in 1996 als vrolijk punkpop bandje, en deed men voorprogramma’s van de Travoltas De Heideroosjes. Na een muzikale herbezinning verlaat de band het punk pad en verkiest voor een meer pop gerichte aanpak. Hierdoor is er (eind 2001) een toetsenist aan de band toegevoegd.

OUDE OPTREDENS VAN My Sister Susan

  • 24 - 25   jun
  • 18 sep
  • 18 jul
  • 04 jul
  • 24 aug
  • 22 - 23   aug
  • 16 - 17   aug

KOMENDE OPTREDENS VAN My Sister Susan

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van My Sister Susan. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN My Sister Susan

CD-RECENSIES

My Sister Susan I Wish I Was Him cover

My Sister Susan - I Wish I Was Him

Alle stoelen aan de kant en ongegeneerd meezingen geblazen! Vrolijkheid: De Eindhovense/Limburgse band My Sister Susan heeft er een handje van. Ze zijn begonnen in ’96 als...

Live gezien door: