Custom Made

Uit: Biezelinge - Nederland

Custom Made is een rock 'n' rollband uit Biezelinge. De band is begonnen door Rick, Daphne (toetsen) en Youri. Nadat Daphne vertrok kwamen Max en Bas erbij, Max als bassist en Bas achter de microfoon. Toen was Custom Made echt geboren. Na een half jaar oefenen in de Smokkelhoek, moesten ze wegens omstandigheden een nieuwe oefenplek zoeken. Helaas was hun enige optie toentertijd de schuur van de bassist. Tijdens deze wisseling van oefenruimte is Nikos gevraagd om in de band tweede gitaar te komen spelen. En zo werd Custom Made een 5 mans band.

Nadat ze ook daar ongeveer een half jaar geoefend hebben, zijn ze verhuisd naar Trinnety (te Kapelle). In deze jeugdsoos kregen zij de mogelijkheid om elke zondag met de band te repeteren. Eindelijk leek er vooruitgang te zijn voor de band. Maar helaas, Youri moest beginnen aan zijn studie in Tilburg en kon helaas niet bij de band blijven. Weer een terugslag voor Custom Made. Mooie oefenruimte maar een gitarist tekort.

Na een tijdje met z'n vieren geoefend te hebben misten ze toch het geluid van een tweede gitaar, en hopelijk als laatste line-up change, is toen Jasper gevraagd bij de band te komen. Zodoende heeft Custom Made weer 5 bandleden. Inmiddels zijn de eerste optredens achter de rug en staat de tweede reeks op het punt van start te gaan.

OUDE OPTREDENS VAN Custom Made

  • 19 jun
  • 16 mei `09

KOMENDE OPTREDENS VAN Custom Made

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Custom Made. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Custom Made

Live gezien door: