Flying Paul

Uit: Hengelo - Nederland

De biografie van Flying Paul

Instrumentale pop-rock uit het Oosten: Flying Paul uit Hengelo is aan het uitbreken!

Hij luisterde naar de grootheden uit de instrumentale rock-geschiedenis, en nu is de tijd aangebroken dat hij zelf ook eens zijn ideeen uitvoert. Naam? Flying Paul; muziek? Instrumentale pop-rock. Hij komt uit Hengelo en werkt samen met muzikanten uit Dordrecht en Hengelo.

Hij is begonnen met eigen werk te schrijven in 2008, en staat op podium vanaf 2009.
Naast het spelen in bands, zoals ‘Wow-factor’, luisterde hij sinds zijn pubertijd al naar grootheden als Joe Satriani, Steve Vai en Michael Schenker. Na jaren lang (en nog steeds) gitaar-begeleidingen te bedenken en te spelen op podium was nu de tijd gekomen dat hij al zijn ideeen over gitaar-melodieen uitwerkte tot een eigen project: Flying Paul. De melodieen worden gevormd door gebeurtenissen en gedachten uit een mans leven, en willen je meevoeren in een wereld geleid door zijn Flying v-gitaar.

Op plaat bevat de muziek precies wat het nodig heeft, zodat je thuis heerlijk op de bank of achter de computer kan wegdromen, maar op de buhne brengen ze een fantastische live-sfeer door middel van een powertrio, bestaande uit gitaar, bas en drum. Dit maakt het mogelijk om de interactie met publiek op te voeren naar een ongekend niveau! Een live-act die je dus moet meemaken!

Optredens:
2 juni: Zoutpop te Boekelo

OUDE OPTREDENS VAN Flying Paul

  • 28 - 29   aug

KOMENDE OPTREDENS VAN Flying Paul

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Flying Paul. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

FOTO'S VAN Flying Paul

Foto Flying Paul te Geuzenpop 2009 Foto Flying Paul te Geuzenpop 2009 Foto Flying Paul te Geuzenpop 2009
 
Bekijk alle 3 foto's van Flying Paul

Live gezien door: