Robaco Bossá

De Nederlandse DJ/producer Robaco Bossá begon op 11 jarige leeftijd zijn eerste muzikale passie te ontdekken. Hij startte zijn muzikale loopbaan met drummen, maar al snel merkte Robaco dat hij hier meer mee wilde doen. Zo begon hij te experimenteren met andere instrumenten en combineerde deze met zijn drumbeats.

Door de jaren heen ontwikkelde Robaco zich verder als producer en kwam hij in aanraking met housemuziek. Hij raakte gefascineerd en besloot zich te gaan richten op het genre House. Al snel creëerde hij een feeling voor wat de party people willen horen en ontwikkelde een energieke combinatie (bestaande uit tech-, electro-, minimal house, opgeklopt met veel groovy en funky sounds) waarmee hij menig dansvloer van zijn grondvesten laat schudden.

Eind 2008 kreeg hij ook zijn eerste platencontract aangeboden en niet veel later was zijn eerste release ‘Bounce It Up’ een feit. De release werd internationaal bekend door Roger Sanchez’s wereldwijde radioprogramma 'Release Yourself’, gepresenteerd vanuit de Big Apple in New York City.

In 2009 loopt de carrière van Robaco in een stroomversnelling. Hij won de DJ-contest in regio Utrecht en zijn sounds krijgen support van gevestigde namen in de dance-scene als Roger Sanchez, Housequake (Roog & Erick E), Gregor Salto en Youri Donatz om er een paar te noemen.

Met zijn track ‘Black Bird’ kreeg hij internationale bekendheid door het winnen van de wereldwijde Producer Competition van Defected, waarna het nummer werd uitgebracht op het gerenommeerde platenlabel Defected Records.

Na een zomertour van 2 maanden op Chersonissos (Griekenland), een release op Defected Records en een studio sessie in Engeland met het wereldbekende duo ‘The Shapeshifters’, begint Robaco Bossá zich te ontplooien als een ware artiest.

OUDE OPTREDENS VAN Robaco Bossá

  • 12 - 13   jun

KOMENDE OPTREDENS VAN Robaco Bossá

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Robaco Bossá. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

Live gezien door: