Seraphique

Nederland

Het onafhankelijk uitgebrachte en zelf geproduceerde "Chrysalis" is Seraphique's triomferende intrede in het grootse muzikale universum. Het album verbaasde het publiek en de critici en oogstte enthousiasme, verdediging, respect en imitatie. Seraphique zal vooroordelen vernietigen en het publiek bevrijden van de standaard en middelmatigheid.

Stel je een elite voor van stukken van dergelijke ambivalentie dat het mogelijk is om een hele stroming te baseren op elk afzonderlijk stuk. Een herkenbaar geluid dat zich onderscheidt: duistere futuristische muziek. Een variëteit van stijlen van delicaat en ijl muzikaal symbolisme tot versterkt symfonische en verstoorde orkestratie. Seraphique's vernieuwend talent heeft hun muziek tot een essentiële kunstvorm gemodelleerd… levendig, intellectueel, puur en gebalanceerd. Uiterst in diversiteit en karakter. Door het lot en door vrije wil dorsten we naar het nieuwe met geesten gericht op de toekomst en vrij van het tsarisme van de handel.
Tekstueel behandelt Seraphique zelfontplooiing, psychologie, chaos, levensvisie, synchroniciteit en liefdesleed in uitgebreide en gedetailleerde concepten met een poëtische inslag.
Seraphique is de meest bevredigende belediging voor degenen die stellen dat er niets bestaat als vernieuwing in moderne muziek. Om je inzicht vriendelijk te behandelen: probeer Seraphique te plaatsen op de lijn die de duistere en de vooruitstrevende kanten van muziek scheidt.

Optredens zijn kubiek en intens. Een degelijke uitzending van kenmerken en kunde. Een maalstroom van virtuoze solo's en een spervuur van gitaarwerk. Woeste en sleurende ritmiek en resonerende elektrocutie. Gevoelige pianopartijen, ruimtelijke geluiden, grillige synthesizer-solo's en krachtige vocalen. Alles in een voortreffelijke prestatie van kwaliteit.

OUDE OPTREDENS VAN Seraphique

  • 02 dec `06
  • 11 feb `05
  • 06 feb `05
  • 22 jan `05
  • 15 - 16   nov

KOMENDE OPTREDENS VAN Seraphique

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Seraphique. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Seraphique

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: