DJ Bobo (NL)

Uit: Amsterdam - Nederland    Genre(s): Folk/Wereldmuziek - folk Nederlandstalig - nederpop Nederlandstalig - smartlappen Soul/R&B/Hiphop - nederlandstalige hiphop

DJ Bobo houdt van de mensen en de mensen houden van DJ Bobo. Omdat DJ Bobo geeft waar zijn fans blij van worden; muziek voor het volk. Volksmuziek krijgt bij de lange Amsterdammer een compleet nieuwe betekenis. Hij trekt het niet alleen naar en geheel nieuw niveau, zodra hij achter de draaitafels plaatsneemt voegt hij een geheel andere dimensie toe aan het genre. Verwacht het onverwachte, en dan nog wat. Zolang de handjes maar de lucht in gaan en de voeten van de vloer. DJ Bobo is de meest gevreesde DJ onder collega's, want wie na hem draait heeft te maken met een ontembare dansvloer waarbij het publiek van gekkigheid maar aan het plafond is gaan hangen en op zijn kop is gaan staan. Van voorprogramma heeft hij degene die na hem draaien spontaan gedegradeerd tot naprogramma. Met name DJ Bobo's drive-in shows zijn befaamd. Zijn motto: of 'ie luis heb.

KOMENDE OPTREDENS VAN DJ Bobo (NL)

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van DJ Bobo (NL). Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: