Alfred van den Heuvel

Nederland

Alfred van den Heuvel (Amsterdam, 30 april 1953) is een Nederlands acteur, bekend van rollen in het theater en op televisie.

Van den Heuvel was op zijn vijftiende een klasgenoot van Peter Römer, bij wie hij ook thuis kwam. Door het spel van Eric van der Donk tijdens zijn eerste theaterbezoek begon hij het vak van toneelspeler te ambiëren. Na de middelbare school heeft hij een jaar gewerkt als matroos bij de KNSM. In 1980 studeerde hij af aan de toneelschool in Maastricht.

Van den Heuvel heeft onder meer gewerkt bij de Haagse Comedie, en vervolgens bij het theatergezelschap Purper. Voor de televisie heeft hij onder andere jarenlang gewerkt bij de programma's Ook dat nog!, Binnenlandse Zaken en de Sylvia Millecam Show, speelt hij in de comedy Kinderen geen bezwaar en had hij ook een klein rolletje in de nieuwe film van Dick Maas, Moordwijven.

Naast het toneelspelen runt hij samen met zijn vrouw een Bed and Breakfast in Spanje.

OUDE OPTREDENS VAN Alfred van den Heuvel

  • 02 nov `16
  • 07 mei `10
  • 01 mei `10

KOMENDE OPTREDENS VAN Alfred van den Heuvel

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Alfred van den Heuvel. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Alfred van den Heuvel