Shuffle Percussion Group

Uit: Groenlo - Nederland

Shuf-fle m -s (Eng) nonchalante groove met swingende ritmes en slepende moves; verschillende stijlen door elkaar gehusseld gepresenteerd in een flitsende show…

De naam zegt het al, Shuffle Percussion Group is een eigenwijze, eigentijdse slagwerkgroep die zich profileert door alles te doen wat een normale slagwerkgroep nooit zal doen. U zal ongetwijfeld de hele show geboeid blijven door enerverende ritmes op bijvoorbeeld Afrikaanse en Japanse percussie instrumenten, kliko’s, olievaten en niet te vergeten wat voor sounds er allemaal in je eigen “body” zitten… Ook is Shuffle niet vies van het gebruik van elektronische drums, werken met een DJ en wordt voor elke voorstelling het “Sound en Light Design” op maat gemaakt.

Shuffle bestaat uit 12 talentvolle slagwerkers en artistiek leider John Sonderen en is ontstaan naar aanleiding van optredens in City Lido Groenlo tijdens de Carnaval. Dit werd zo goed ontvangen door ‘t publiek dat besloten is hiermee verder te gaan. John is naast artistiek leider en actief speler ook componist. Hier wordt gebruik van gemaakt tijdens het samenstellen van de programmering, zodat er altijd percussie op maat is.

Kortom Shuffle past op elk evenement, er is in overleg van alles mogelijk om de Show precies te schrijven zodat uw evenement volledig tot z’n recht komt met een optreden van Shuffle.

OUDE OPTREDENS VAN Shuffle Percussion Group

  • 15 - 17   apr
  • 30 jan `10
  • 12 dec `09
  • 21 nov `09

KOMENDE OPTREDENS VAN Shuffle Percussion Group

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Shuffle Percussion Group. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Shuffle Percussion Group