Killa Mahanie

Het begon allemaal toen Thomas Degryse aka Killa Mahanie in 2006 deelnam aan de voorronde van een muziekwedstrijd voor jong talent. (Music Live) Samen met een andere beatboxer wonnen ze onverwacht verschillende fantastische prijzen waaronder een reis naar Zweden, een cheque t.w.v. 1000 euro Roland-instruments en een optreden. Na deze schitterende ervaring meegemaakt te hebben, besloot Killa Mahanie, om zich nog meer te verdiepen in de beatboxkunst.

Buiten al dat gebeatbox, houd hij zich ook nog bezig met het draaien van muziek. Hier wat meer over: op zijn 15-de een ernstige infectie opgelopen en niet meer genezen van het muziekvirus. Thomas werd stilaan bezeten van alles wat met geluid en draaitafels te maken had. Zijn voorkeur ging nogal vlug naar Drum and bass. Als actief chirolid en momenteel -leider kon Thomas op experiment om de juiste mixen uit te proberen en te perfectioneren.

OUDE OPTREDENS VAN Killa Mahanie

  • 24 apr

KOMENDE OPTREDENS VAN Killa Mahanie

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Killa Mahanie. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.