Rick Shea

Uit: Los Angeles - Amerika

Rick Shea werd groot in de bars en Honky Tonks van San Bernardino en heeft vandaar uit toegewerkt tot een solide cariere als solo artiest, zanger, gitarist en songwriter. Met 7 albums op zijn naam en optredens door heel Amerika, is Shea zowel gewoon met een akoestische gitaar en ballads als met zijn oude Telecaster gebruikt voor een rock-set. Shea's liedjes omvatten alles van Norteño grensrock tot de meer traditionele folk en country muziek van California. Zijn liedjes worden ook wel vergeleken met liedjes van Tom Russell, Kate Wolf en Dave Alvin.

Rick heeft getourd met Dave Alvin voor 7 jaren, waarbij hij de show opende. Hij heeft ook op meerdere albums van Dave meegespeeld, inclusief het Grammy Award winnende “Public Domain”. Shea heeft ook gespeeld met o.a. Los Lobos, Rosie Flores and R.E.M.. Rick' s laatste album “Shelter Valley Blues” bevat een keur aan muziekstijlen, van Tex-Mex tot Ierse folk.

OUDE OPTREDENS VAN Rick Shea

  • 26 mrt `10
  • 25 mrt `10
  • 24 mrt `10

KOMENDE OPTREDENS VAN Rick Shea

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Rick Shea. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Rick Shea