DOGZ

Uit: Hengelo - Nederland

Een viertal goed onderlegde muzikanten heeft zich verenigd voor slechts één ding: DOGZ. DOGZ is een pretband waarvan de basis in 't Gelderse Hengelo ligt. De naam DOGZ, zeker niet uit het niets gegrepen, staat voor: Dramatisch, Oer, Gezellig, Zooitje, en dit wil de band dan ook duidelijk naar voren brengen.

Dramatisch, omdat tijdens een optreden het publiek op een wijze van theater één wordt gemaakt met de band. Oer, het Oer-instinct dat op muzikaal gebied heerst onder de bandleden wordt tijdens de optredens optimaal benut. Maar met name de gezelligheid zal zijn hoogste goed hebben als u deze band hebt aanschouwd. Het laatste woord Zooitje is tot stand gekomen uit woorden van menig organisator en bezoeker die een gezellig zooitje aan het eind van de avond als fantastisch beschouwd. De in 1998 ontstane band wil een zo breed mogelijk publiek bereiken en brengt dan ook een grote variatie aan muziekgenres. De band voelt zich zeer goed thuis op zowel grote evenementen als kleine podia.

OUDE OPTREDENS VAN DOGZ

  • 24 - 25   mrt
  • 21 - 23   mrt

KOMENDE OPTREDENS VAN DOGZ

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van DOGZ. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN DOGZ

In het wil graag live zien lijstje van