ARTIEST: Aqme

Uit: Parijs - Frankrijk

Einde 1999, op de as van Neurosyndrom (stichter lid van het collectief Nowhere (Enhancer, Pleymo en Wunjo)), stichten ze AqME. Ze ? Etn (drums), Ben (gitaar), Sofy (basgitaar) en Koma (zang). Sofy verlaat de groep heel vlug, en laat haar plaats aan Charlotte. Weinig overtuigd door hun vorige opnames, beslist de groep zich tijdens een jaar in een repetitie studio terug te trekken, om aan hun eerste album te werken. De groep komt dan terug naar Frankrijk en verbindt concerten met Unfold en Mass Hysteria, waar de nieuwe titels van het Parijse combo omvang nemen. Een steeds talrijker publiek begint in een federatie te verenigen.

Het eerste album "Sombres Efforts" wordt op 10 September 2002 uitgebracht, onder de onafhankelijke label At(h)ome. AqME voegt zich aan de concertenorganisator Sriracha-sauce (Lofofora, Watcha, Tripod) die een tournee monteert, van meer dan 90 zalen in Frankrijk en sommige Franstalige landen tussen september 2002 en oktober 2003. De groep bewijst zijn beheersing en zijn live macht (Printemps de Bourges, Dour Festival, Zénith van Parijs, van Montpellier, X-Festival, Rocksound Festival.).

OUDE OPTREDENS VAN Aqme

KOMENDE OPTREDENS VAN Aqme

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Aqme. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Aqme

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: