Miss Merilyn

Als 17 jarige is Merilyn het club wereldje binnengekomen als zelfstandig model en GoGo danseres. Hierin heeft zij in diverse clubs en op grote festivals in binnen en buitenland opgetreden.
In 2007 is zij zelfs met haar eigen entertainmentbureau begonnen door de grote vraag op zowel nationaal als internationaal gebied.

Doordat er vele opdrachten binnenkwamen en zij daardoor steeds meer achter de schermen aan het werk was kwam de interesse om eens een kijkje te nemen aan de andere kant van de DJ Booth. Een bevriende DJ die al lange tijd in het vak zit heeft de basis beginselen uitgelegd en al gauw stond DJ Miss Merilyn zelf aan de knoppen. Sinds die eerste lessen heeft haar carriére een ware vlucht genomen. Het bleef niet alleen bij een residentie in de plaatselijke club, maar door de vele connecties in de eventbranche stond zij al gauw op diverse feesten door het hele land te draaien. Ook de eerste internationale boekingen zijn al ingevuld. DJ Miss Merilyn is bekend van Dance4Life/Serious Request 2010, Horecava 2011, HouseDiva’s, FC Groningen, Chelsea Londen, Desire, Club Teasers in Antalya Turkije en uiteraard diverse clubs door heel Nederland. DJ Miss Merilyn draait club, house, tech-house, dirty house en electro.

OUDE OPTREDENS VAN Miss Merilyn

  • 06 - 07   sep
  • 16 jul

KOMENDE OPTREDENS VAN Miss Merilyn

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Miss Merilyn. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Miss Merilyn

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van