Exentro

DJ Exentro (Marcio Wehman) is een jonge nederlandse deejay. Hij begon in 2010 met draaien en in 2011 met producen. Exentro is een deejay met passie voor wat hij doet. Zodra hij begint met draaien, kan het feest niet meer stuk.

Exentro is nu nog een beginnend deejay die al op vele plekken mag draaien. Hij wil er in de toekomst al te graag de top mee bereiken.

Exentro draait op feesten zoals; verjaardagen, kroegen, schoolfeesten, verenigingen en clubs. Ook heeft Exentro zijn eigen feesten georganiseerd zoals Dancetival & BDAY BASH! in Rheden. Je zult binnenkort zeker meer van hem horen!

De genre's die Exentro draait zijn voornamelijk Dirty Dutch house, Latin house en progressive/tech. Hij probeert altijd zijn muziekkeuze zo te maken, dat iedereen helemaal uit zijn dak gaat! DJ Exentro gebruikt al zijn eigen licht & apparatuur, hij kan ook op andere apparatuur draaien. Exentro denkt altijd groot, zo raken zijn ideeen nooit op en blijft hij maar groeien.

OUDE OPTREDENS VAN Exentro

  • 14 dec `18
  • 28 - 29   aug

KOMENDE OPTREDENS VAN Exentro

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Exentro. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Exentro