Skanketron

Een tweetal jaar geleden zaten Roelo en Topher met een groot probleem. Het tweetal zat in een enorme vormcrisis. Of ze zouden nog eens jarenlang schlagers en Nederlandstalige smartlappen draaien op de bruiloften van hun neven, nichten en aanverwanten of ze gooien het over een totaal andere boeg. Nooit meer zouden zij hun feestjes al voor middernacht beëindigen. Nooit meer zouden ze standaard met André Hazes eindigen. Nooit meer zouden ze een kippenpak aantrekken omdat Oom Wim dat zo tof vindt.

Met deze beloftes aan elkaar werd tevens afgesproken vanaf dat moment enkel nog groovy, harde, vieze en dansbare electro te zullen draaien. En zo geschiedde het. Skanketron was een feit. Altijd back2back in-your-face-electro, aangevuld met vette visuals van VJ NuMark. Blijven stilstaan is voortaan echt alleen nog maar voor de allersaaisten. Als je niet komt om te dansen, kun je beter thuisblijven. Skanketron is de baas over de dansvloer. Dus kom zonder die getrouwde neven en nichten maar met een hoop verwachting daarvoor in de plaats. Deze mannen maken het waar, tenzij je liever toch naar die schlagers en smartlappen luistert...

Skanketron begint waar Oom Wim eindigt. Skanketron staat voor 128 bpm of meer. Skanketron houdt niet van alle rechttoe-rechtaan cliches. Skanketron neemt zichzelf niet zo serieus, maar is wel serieus tof.

OUDE OPTREDENS VAN Skanketron

  • 29 sep
  • 25 mei `12
  • 12 mei
  • 23 mrt `12
  • 22 mrt `12

KOMENDE OPTREDENS VAN Skanketron

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Skanketron. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Skanketron

Live gezien door: