Deelder Draait Door

Nederland

Jules Deelder, de Rotterdamse nachtburgemeester, DJ, dichter, schrijver, jazzdrummer, performer en zelfbestempeld ‘aucteur’. Zijn werk kenmerkt zich door korte zakelijke zinnetjes, doorspekt met Engelse woorden en uitdrukkingen uit de wereld van de pop en underground. Zijn stijl is bij iedereen in Nederland bekend en geroemd. We hebben het over een Nederlands icoon. Maar ook een man met de grootst mogelijk liefde voor Jazz.

Jules Deelder bracht een jazz-trilogie uit, Deelder draait, Deelder Draait Door en Deelder blijft draaien die lovende kritieken kreeg. Op deze drie cd’s bracht hij de beste jazznummers uit zijn eigen platencollectie samen. Hij gebruikte de oude, originele versies in plaats van de gedigitaliseerde perfectionistischere versies. In 2005 ontving Deelder de Edison Award voor zijn cd Deelder blijft draaien. Met trots kunnen we vertellen dat hij op Dongen Draait Door komt draaien en ons een heerlijk kijkje laat nemen in zijn wereld van de Jazz. Sfeer gegarandeerd!

OUDE OPTREDENS VAN Deelder Draait Door

  • 29 apr

KOMENDE OPTREDENS VAN Deelder Draait Door

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Deelder Draait Door. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

Live gezien door: