Shortcut to Savor

Uit: Lichtenvoorde - Nederland

Shortcut to Savor, een jonge band uit Lichtenvoorde met veel talent. Of zoals de naam al zegt een ‘snelkoppeling naar genot’. Deze jongens staan garant voor muzikaliteit en gezelligheid, maar misschien ook voor een moment van bezinning tijdens een nummer vol met gevoel. Shortcut to Savor vult z’n reportoire met muziek uit de Top 40, nummers uit de oude doos en alles wat daar tussenin hangt. Jesse Stortelder, Jacco Kruip, Nick Raben, Mart Hillen en Daan Reukers ofwel dé mannen van Shortcut to Savor hebben al op vele podia gestaan en genieten er elke keer weer 100% van.
De band begon door het initiatief van zanger Jesse Stortelder. Jesse trommelde zijn vrienden bij elkaar en er was meteen een klik. Bij de oprichting was gitarist Maarten Spekschoor nog aanwezig, maar na een jaar heeft Mart het van Maarten overgenomen. Wel is Maartens aandeel zeker waardig om te noemen, want zonder hem was Shortcut to Savor niet geweest zoals het nu is.
Shortcut to Savor, hét nieuwe talent van de Achterhoek en later misschien meer. Een band die je gezien moet hebben, al was het alleen al om de looks van de jongens, muziek maken kunnen ze ook nog eens.

OUDE OPTREDENS VAN Shortcut to Savor

  • 11 jan
  • 17 mei
  • 30 apr

KOMENDE OPTREDENS VAN Shortcut to Savor

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Shortcut to Savor. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Shortcut to Savor