Koppersnellers

Voor de Dajaks in Indonesie is het koppensnellen eeuwenlang een spiritueel verschijnsel geweest. Dat het Nederlandse gezag in 1894 klaar was met in zijn eigen angstzweet te baden en er daarom een einde aan heeft gemaakt is op de een of andere manier bij deze 10-koppige Brass Band uit Den Bosch nooit aangekomen. Met meer ruggengraat dan een haring gaan de enige echte Koppersnellers guerilla-optredens verzorgen door het hele land en dat dit harder gaat zijn dan dat Felix Baumgartner ooit heeft durven dromen zal Herman Brood alleen maar kunnen beamen. Om jullie voeten van de vloer te krijgen putten we uit de rijke traditie die New Orleans van oudsher bezit, denk hierbij bijvoorbeeld aan Mardi Gras en Second Lines. De hartslag van de stad met een rauw brass-randje.

De band bestaat uit: Dorus vd Heijden - Trumpet Sven Spierings - Trumpet Tim Schellekens - Trumpet Mark Swanenberg - Trumpet Vincent de Ruijter - Trombone Bart Schellekens - Trombone Jeroen Toonen - Trombone Bart van de Liefvoort - Sousaphone Bram Vissers - Bass drum Berry Jurriens - Snare drum Youri Bos - Percussion

OUDE OPTREDENS VAN Koppersnellers

  • 26 mei `17
  • 30 aug
  • 30 aug
  • 29 mrt `14
  • 23 - 24   jun

KOMENDE OPTREDENS VAN Koppersnellers

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Koppersnellers. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Koppersnellers