Cityfox

Doe de Red Hot Chilipeppers, Foofighters en Lenny Kravitz in een blender en ziedaar: Cityfox! Vier gedreven jonge muzikanten uit Brielle besloten pakweg een jaar geleden hun muzikale kwaliteiten eens te bundelen. Door de chemie die toen ontstond is het in een jaar tijd erg hard gegaan. Zo stond Cityfox onlangs nog met veel succes in Rotown Rotterdam en ook Leiden en Utrecht hebben inmiddels aangenaam kennisgemaakt met de energie van de band.

Cityfox speelt energieke en gevoelige rock met funkinvloeden, heeft een zeer eigen sound en stijl en bestaat voornamelijk uit eigen werk. Toch schroomt de band niet om er zo nu en dan wat covers uit te gooien. Het entertainen van publiek en plezier op het podium staat altijd voorop.
Het feit dat Cityfox dit weekend Festival Wallenpop in Hellevoetsluis mag openen geeft aan dat deze jonge band de goede weg is ingeslagen en de juiste snaren heeft geraakt. De band is klaar om te exploderen. Cityfox bestaat uit Tammo Deuling (bas, leadzang), Joris van Driel (gitaar, zang), Jim Burgwal (gitaar, zang) en Ties Voskamp (drums).

OUDE OPTREDENS VAN Cityfox

  • 02 jul
  • 31 - 01   aug

KOMENDE OPTREDENS VAN Cityfox

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Cityfox. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Cityfox